Oude accu inleveren

Heeft u nog ergens een oude (lood)accu liggen waarvan u niet weet wat ermee te doen? Kies dan voor oude accu inleveren op de werf van Metaalrecycling C. Kooijman B.V. in Rotterdam! Dit is goed voor het milieu en u kunt er ook nog eens wat mee verdienen. Voor de scherpste inkoopprijzen en de beste service bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom oude accu inleveren?

Bijna alle hedendaagse auto’s gebruiken loodaccu’s. Ook worden ze bijvoorbeeld gebruikt voor aandrijving in vorkheftrucks. Tegenwoordig is de loodaccu het meest gebruikte type accu in auto’s. Het lood in deze accu kan heel goed hergebruikt worden. Grondstoffen worden namelijk steeds schaarser, terwijl het verbruik door de consument stijgt. Recyclen is een goede en duurzame oplossing en daarnaast ook een noodzaak om aan de vraag van de consument te blijven voldoen.

Daarom is oude accu inleveren van groot belang! De prijs die u ontvangt voor uw oude accu is afhankelijk van de London Metal Exchange (LME) koersen. Deze prijs wordt bepaald door middel van vraag en aanbod op de markt. Door deze koersen kunnen wij u een goede prijs en bovenal eerlijke geven voor uw accu’s. Benieuwd naar wat u vandaag kunt krijgen voor uw partij metaal? Bekijk hier onze actuele inkoopprijzen.

Een paar elektromotoren kunt u zelf komen inleveren op onze werf tijdens de openingstijden. Heeft u een grotere partij? Ook grotere partijen oude elektromotoren inleveren is mogelijk bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.. Deze komen we kosteloos bij u ophalen! Heeft u vaker grotere partijen metaalafval om te verkopen? Laat dan een container plaatsen, waarin u uw metaalafval makkelijk kunt dumpen.

Zien wij u snel bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.?

Wij zijn erg blij met uw accu’s, dus kom zeker uw oude accu inleveren bij ons! Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website of geef ons een belletje op 010 – 485 31 35 voor koper inleveren bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.. Hopelijk zien we u snel!

Oude accu inleveren

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)