Wij kopen alle soorten metaalafval in!
Download nu onze vernieuwde app!

Hoogste koperprijs

Hoogste koperprijs

Denkt u eraan om uw oude koper in te leveren, maar wilt u er wel een leuke vergoeding voor? Daarvoor bent u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. aan het juiste adres! In ruil voor uw koperafval bieden wij u een eerlijke en actuele hoogste koperprijs. Kom dus snel langs of maak een afspraak voor het laten ophalen van uw partij koper!

Een kleine goudmijn

Op basis van het gewicht van de partij koper die u bij ons langsbrengt, wordt de oud koperprijs bepaald. Elke dag kopen wij uw koper in voor een vergoeding die afhankelijk is van de London Metal Exchange (LME) koersen. Hierdoor kunnen wij u de hoogste prijs geven voor uw koper en andere metalen waar u eventueel van af wilt. Kijk hier voor de actuele metaalprijzen en ontvang de hoogste koperprijs!

Nadat u het koper heeft langsgebracht (of als wij een grote partij bij u hebben opgehaald), wordt het koper gesorteerd op soort en gereinigd. Daardoor zijn de metalen geschikt voor verdere recycling. Ook wordt het metaal geanalyseerd op kwaliteit, waardoor onze afnemers en smelterijen weten waar ze aan toe zijn. Daar kunt u een steentje aan bijdragen! En u krijgt er natuurlijk wat geld voor terug. Zo is uw koper net een kleine goudmijn, voor uzelf en voor ons en onze partner smelterijen!

Hoogste koperprijs

De hoogste koperprijs vindt u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.!

Heeft u dus nog wat koper liggen en wilt u er graag nog wat aan verdienen? Zoek dan niet verder! Wij en onze partner smelterijen zijn erg blij met uw oude koper. Bekijk snel onze hoogste koperprijs en kom bij ons langs. Heeft u een grotere partij of bent u een zakelijke klant? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website of geef ons een belletje op 010 – 485 31 35. Zien wij u snel?

Inkopen

Bekijk dienst

a

Containerservice

Bekijk dienst

a

Metaalprijs

Bekijk dienst

a

Contact

Bekijk dienst

a

Wij kopen alle soorten metaalafval in

Metaalrecycling C. Kooijman B.V. haalt alleen grote hoeveelheden op. Bij grote hoeveelheden is het ook mogelijk om een container te plaatsen.

Contactgegevens

Metaalrecycling C. Kooijman B.V.
Oostdijk 25
3077 CP Rotterdam

Openingstijden

* Koffiepauze van 09.30 tot 09.45 uur
* Lunchpauze van 12:30 tot 13:00 uur
* Koffiepauze van 14.45 tot 15.00 uur

Neem contact met ons op

Wilt u de actuele metaalprijzen weten, meer informatie krijgen over wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen neem dan via het onderstaand formulier contact met ons op. Wij zullen na het ontvangen van het formulier binnenkort contact met u opnemen.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

      Chat openen
      Hallo, heeft u een vraag? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!