INKOPEN LOOD

Lood is een zacht, buigzaam en kneedbaar donkerblauw of grijs metaal. Net als alle andere metalen kan ook lood oneindig gerecycled worden. De hoge buigzaamheid maakt lood geschikt om bij woningbouw kieren te dichten. Kort geleden was lood niet meer toegestaan in de bouw, omdat het schadelijk is voor het milieu. Nu is het weer toegestaan doordat lood goed recyclebaar is.

Alle soorten lood kunnen bij ons worden ingeleverd, mits er geen chemische middelen in verwerkt zijn. Lood wordt tegenwoordig niet meer zo veel toegepast vanwege de gezondheidsrisico’s en de schade voor het milieu. Het is echter wel gemakkelijk te recyclen. Metaalrecycling C. Kooijman B.V. kan dit voor u doen! Wij recyclen uw lood nadat wij het van u overkopen.

De prijzen voor lood kunnen dagelijks veranderen en komen tot stand in een markt van vraag en aanbod. Dit zorgt ervoor dat de prijs die u ontvangt voor uw metaalafval, kan variëren van dag tot dag. De laatste jaren is de lood prijs gestegen, dit komt vooral door de grotere vraag van elektrische auto’s.

Neem contact met ons op als u vragen heeft, of graag meer informatie wilt. U kunt ons bellen op +31 (0) 6 15 16 06 18 of mailen naar info@metaalrecyclingckooijman.nl. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen als u ons contactformulier invult.