INKOPEN ROESTVRIJ STAAL

Roestvrij staal is een legering bestaande uit ijzer, nikkel chroom en koolstof. Bijna iedereen heeft wel een product dat bestaat uit roestvrij staal. Vaak komt het voor in de badkamer, omdat hier regelmatig vocht komt. Ook wordt RVS gebruikt voor hekwerk, leidingwerk en voor de scheepsbouw.

Wilt u uw roestvrij staal verkopen? Neem contact met Metaalrecycling C. Kooijman B.V. op voor de actuele prijzen! Roestvrij staal is 100% recyclebaar. Nieuwe producten van roestvrij staal bevatten doorgaans een gerecycleerde inhoud van ongeveer 60%.

Voor de productie van gerecycled roestvrij staal is minder energie nodig dan voor de productie van primair roestvrij staal, omdat de metalen niet meer erts hoeven te worden bereid en al gelegeerd zijn. De prijzen voor roestvrij staal kunnen dagelijks veranderen en komen tot stand in een markt van vraag en aanbod. Dit zorgt ervoor dat de prijs die u ontvangt voor uw metaalafval, kan variëren van dag tot dag.

Neem contact met ons op als u vragen heeft, of graag meer informatie wilt. U kunt ons bellen op +31 (0) 6 15 16 06 18 of mailen naar info@metaalrecyclingckooijman.nl. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen als u ons contactformulier invult.