INKOPEN ZINK

Zink is een blauwwit metaal en is het vierde meest gebruikte metaal in de wereld na staal, aluminium en koer. Zink wordt al millennia gebruikt om te legeren met tin tot brons. Bekende toepassingen van zink zijn dakgoten, batterijen, dakbedekkingen, regenpijpen en muntmetaal. De kans is groot dat uw iets in en rondom het huis heeft dat zink bevat. Wanneer u er niks mee doet, is het handig om het aan ons te verkopen. Metaalrecycling C. Kooijman B.V. weet wat ermee gedaan moet worden! Mocht u grote hoeveelheden willen afvoeren is het ook mogelijk om een container te plaatsen. Deze komen wij dan weer ophalen zodra deze gevuld is.

Zink heeft een smeltpunt van 419 graden Celsius en een kookpunt van 907 graden Celsius en is daardoor eenvoudig te recyclen. Oud zink is vaak afkomstig van daken en goten en komt regelmatig vrij bij: dakdekkers, klusbedrijven, installatiebedrijven etc. Of het nu gaat om oude zinken dakgoten of hard zink, alle soorten kunt u bij ons aanbieden. De prijzen voor oud ijzer en metaalschroot kunnen dagelijks veranderen en komen tot stand in een markt van vraag en aanbod. Dit zorgt ervoor dat de prijs die u ontvangt voor uw metaalafval, kan variëren van dag tot dag.

Neem contact met ons op als u vragen heeft, of graag meer informatie wilt. U kunt ons bellen op +31 (0) 6 15 16 06 18 of mailen naar info@metaalrecyclingckooijman.nl. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen als u ons contactformulier invult.