INKOPEN KOPER HAND GEPELD

Heeft u hand gepeld koper liggen, en wilt u hier graag vanaf ? Metaalrecycling C. Kooijman B.V. is dan hét bedrijf voor u. Met onze service inkoop hand gepeld koper, bent u van uw koper af en krijgt u er nog iets voor terug! Hand gepeld koper is koper dat met de hand uit kabels is gehaald. Mocht u thuis of op kantoor allerlei oude kabels hebben liggen, is de kans groot dat er in een aantal koper zal zitten. Echter moet het wel aan bepaalde eisen voldoen voordat wij het inkopen. Als u hierover vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Metaalrecycling is goed voor het milieu. Ook levert het u nog een kleine bijdrage op voor het materiaal dat u inlevert. Voor informatie over de precieze prijsopgave, kunt u ons contactformulier invullen of contact met ons opnemen. Wij houden voor de vergoeding de London Metal Exchange koers aan.

Beschikt u niet over de juiste materialen om de hand gepelde koper naar ons te vervoeren ? Geen probleem! Wij komen dan de materialen gewoon bij u ophalen. Grote hoeveelheden komen wij gratis bij u ophalen. Ook kunnen wij gratis een container plaatsen in Zuid-Holland. Daarnaast hebben wij een autokraan in bezit waarmee wij gemakkelijk het oude metaal in kunnen laden.

Voor meer informatie of eventuele vragen, kunt u contact met ons opnemen. U kunt dit doen door te bellen naar +31 (0) 6 15 16 06 18 of mailen naar info@metaalrecyclingckooijman.nl. Als u ons contactformulier invult, zullen wij binnen enkele tijd contact met u opnemen.