INKOPEN KNIP IJZER

Knip ijzer is ijzer dat makkelijk te verknippen is. Er zijn vele toepassingen te vinden voor knip ijzer, waaronder: kachels, badkuipen, radiatoren, buizen en motoren. Het is daarom erg waarschijnlijk dat u iets heeft waar knip ijzer in te vinden is. Wanneer u thuis nog wat knip ijzer heeft liggen en u er verder niets mee doet, is het misschien een mogelijkheid om het te verkopen aan Metaalrecycling C. Kooijman B.V.. Het recyclen van knip ijzer zorgt ervoor dat het metaal weer opnieuw kan worden gebruikt.

De prijzen voor knip ijzer kunnen dagelijks veranderen en komen tot stand in een markt van vraag en aanbod. Dit zorgt ervoor dat de prijs die u ontvangt voor uw knip ijzer, kan variëren van dag tot dag. U kunt uw knip ijzer gemakkelijk inleveren bij ons op de werkplaats. Als u een grote hoeveelheid knip ijzer heeft voor inkoop, kunt u er ook voor kiezen om dit op te laten halen. Wij bezitten een kraanauto en kunnen containers plaatsen. Hiermee kunnen wij gemakkelijk een grote hoeveelheid inladen en vervoeren.

Neem contact met ons op als u vragen heeft, of graag meer informatie wilt. U kunt ons bellen op +31 (0) 6 15 16 06 18 of mailen naar info@metaalrecyclingckooijman.nl. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen als u ons contactformulier invult.