INKOPEN LOODACCU’S

Bijna alle hedendaagse auto’s gebruiken loodaccu’s. Ook worden ze bijvoorbeeld gebruikt voor aandrijving in vorkheftrucks. Tegenwoordig is de loodaccu het meest gebruikte type accu in auto’s. De recycling van loodaccu’s is inmiddels routine, vooral omdat het lood heel goed hergebruikt kan worden voor nieuwe accu’s. Het is lonend loodaccu’s in te zamelen en naar Metaalrecycling C. Kooijman B.V. te brengen.

De prijzen voor loodaccu’s kunnen dagelijks veranderen en komen tot stand in een markt van vraag en aanbod. Dit zorgt ervoor dat de prijs die u ontvangt voor uw metaalafval, kan variëren van dag tot dag. De laatste jaren is de lood prijs gestegen, dit komt vooral door de grotere vraag van elektrische auto’s. Immers rijden deze op oplaadbare accu’s. De afgelopen jaren verrasten we veel garages, autosloperijen én particulieren met onze aantrekkelijke prijzen voor de lood accu’s. U kunt de accu’s inleveren en u ontvangt een goede opbrengst.

Neem contact met ons op als u vragen heeft, of graag meer informatie wilt. U kunt ons bellen op +31 (0) 6 15 16 06 18 of mailen naar info@metaalrecyclingckooijman.nl. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen als u ons contactformulier invult.