INKOPEN CHROOMSTAAL

Chroomstaal is een legering van ijzer met een chroomgehalte van 12% of hoger en een koolstofgehalte lager dan 0,50%. Vanaf een chroomgehalte van 12% is het chroomstaal corrosievast, bij een hoger chroomgehalte wordt chroomstaal zelfs hittbestendig. Een gevolg hiervan is dat chroomstaal goed bestemd is voor het tegenhouden van zuren en bijtende stoffen.

Chroomstaal zit in een aantal producten, zowel voor in en rond het huis als machineonderdelen. U kunt bijvoorbeeld chroomstaal vinden in huishoudmessen, scharen en tandwielen die u eventueel nog in uw garage heeft liggen. Heeft u nog wat chroomstaal thuis liggen? Lever het dan in bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.! Zo bent u duurzaam en milieuvriendelijk bezig én verdient u er nog wat aan.

Wilt u uw chroomstaal verkopen? Neem contact met Metaalrecycling C. Kooijman B.V. op voor de actuele prijzen! Chroomstaal is 100% recyclebaar. Wij zijn geïnteresseerd in het inkopen van chroomstaal.  De prijzen voor chroomstaal kunnen dagelijks veranderen en komen tot stand door vraag en aanbod.

Neem contact met ons op als u vragen heeft, of graag meer informatie wilt. U kunt ons bellen op +31 (0) 6 15 16 06 18 of mailen naar info@metaalrecyclingckooijman.nl. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen als u ons contactformulier invult.