INKOPEN ZWAAR IJZER

Zwaar ijzer is ijzer dat erg stevig is en een zeer goede kwaliteit heeft. Hierdoor is het lastig om het te verknippen. Wanneer u thuis nog wat zwaar ijzer heeft liggen en u er verder niets mee doet, is het misschien een mogelijkheid om het te verkopen aan Metaalrecycling C. Kooijman B.V.. Het recyclen van zwaar ijzer zorgt ervoor dat het metaal weer opnieuw kan worden gebruikt.

De prijzen voor zwaar ijzer kunnen dagelijks veranderen en komen tot stand in een markt van vraag en aanbod. Dit zorgt ervoor dat de prijs die u ontvangt voor uw zwaar ijzer, kan variëren van dag tot dag.

U kunt uw zwaar ijzer gemakkelijk inleveren bij ons op de werkplaats. Als u een grote hoeveelheid zwaar ijzer heeft voor inkoop, kunt u er ook voor kiezen om dit op te laten halen. Wij bezitten een kraanauto en kunnen containers plaatsen. Hiermee kunnen wij gemakkelijk een grote hoeveelheid inladen en vervoeren.

Neem contact met ons op als u vragen heeft, of graag meer informatie wilt. U kunt ons bellen op +31 (0) 6 15 16 06 18 of mailen naar info@metaalrecyclingckooijman.nl. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen als u ons contactformulier invult.