INKOPEN BRONS

Heeft u thuis nog wat brons liggen? Bijvoorbeeld bronzen medailles die u heeft gewonnen en er verder toch niets mee doet? Verkoop het aan Metaalrecycling C. Kooijman B.V.! Brons is een legering van koper en tin. De legering heeft een rood tot geelachtige kleur, afhankelijk van het tingehalte. Het tingehalte kan variëren van ca. 10 tot 30%. Hoe hoger het tingehalte, des te geler de kleur. Door de tin die er in zit, is brons zeer sterk materiaal dat hard en minder buigzaam is dan andere metalen.

U kunt uw brons gemakkelijk inleveren bij ons op de werkplaats. De prijzen voor brons kunnen dagelijks veranderen en komen tot stand in een markt van vraag en aanbod. Dit zorgt ervoor dat de prijs die u ontvangt voor uw brons, kan variëren van dag tot dag. Wij zijn bereid om er een goede prijs per gewichtseenheid voor te betalen.

Neem contact met ons op als u vragen heeft, of graag meer informatie wilt. U kunt ons bellen op +31 (0) 6 15 16 06 18 of mailen naar info@metaalrecyclingckooijman.nl. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen als u ons contactformulier invult.