INKOPEN ALUMINIUM

Aluminium is een veel voorkomend materiaal, ook in huishoudens. De kans is dan ook groot dat u thuis oud aluminium heeft liggen. Als dit het geval is, is onze service inkoop aluminium wellicht interessant voor u. Als u uw oude aluminium aan ons verkoopt, helpt u het milieu.

U kunt uw oude aluminium gemakkelijk inleveren bij ons op de werkplaats. Als u een grote hoeveelheid oud aluminium heeft voor inkoop, kunt u er ook voor kiezen om dit op te laten halen. Wij bezitten een kraanauto en kunnen containers plaatsen. Hiermee kunnen wij gemakkelijk een grote hoeveelheid inladen en vervoeren.

Metaalrecycling C. Kooijman B.V. recyclet oud aluminium en geeft het een nieuwe bestemming. Door ons uw oude metaal in te laten kopen, helpt u het milieu. Ook krijgt u een vergoeding voor het materiaal. Deze is afhankelijk van de London Metal Exchange koers. Als u een prijsindicatie wilt, kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u dan een prijs per kg geven.

Neem contact met ons op als u vragen heeft, of graag meer informatie wilt. U kunt ons bellen op +31 (0) 6 15 16 06 18 of mailen naar info@metaalrecyclingckooijman.nl. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen als u ons contactformulier invult.