INKOPEN GRUIS IJZER

Gruis ijzer is erg dun en komt vaak voor in keukenapparatuur, meubilair, wasmachines en drogers. Het is daarom erg waarschijnlijk dat u iets heeft wat gruis ijzer bevat. Wanneer u thuis nog wat gruis ijzer heeft liggen en u er verder niets mee doet, is het misschien een mogelijkheid om het te verkopen aan Metaalrecycling C. Kooijman B.V.. Het recyclen van gruis ijzer zorgt ervoor dat het metaal weer opnieuw kan worden gebruikt.

De prijzen voor gruis ijzer kunnen dagelijks veranderen en komen tot stand in een markt van vraag en aanbod. Dit zorgt ervoor dat de prijs die u ontvangt voor uw gruis ijzer, kan variëren van dag tot dag. De verwerking en recycling van gruis ijzer vergt veel aandacht, waardoor de prijs niet heel erg hoog is.

U kunt uw gruis ijzer gemakkelijk inleveren bij ons op de werkplaats. Als u een grote hoeveelheid gruis ijzer heeft voor inkoop, kunt u er ook voor kiezen om dit op te laten halen. Wij bezitten een kraanauto en kunnen containers plaatsen. Hiermee kunnen wij gemakkelijk een grote hoeveelheid inladen en vervoeren.

Neem contact met ons op als u vragen heeft, of graag meer informatie wilt. U kunt ons bellen op +31 (0) 6 15 16 06 18 of mailen naar info@metaalrecyclingckooijman.nl. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen als u ons contactformulier invult.