INKOPEN MESSING

Messing is een gele soort koper. Dit komt veel voor in sanitair. Mocht u thuis oud messing hebben of oud sanitair, waar wellicht messing in zit, dan is onze service inkoop messing voor u zeer interessant. Als u uw messing inlevert bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V., helpt u het milieu en krijgt u er ook nog eens een vergoeding voor!

Als u besluit om uw oude messing bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. in te leveren, zorgen wij dat het gerecycled wordt en een nieuwe bestemming krijgt. Zo helpt u het milieu en krijgt u ook nog geld voor uw afval. Voor een specifieke prijsopgave kunt u contact met ons opnemen of het formulier invullen. Dan geven wij u een prijs aan de hand van de London Metal Exchange koers.

Heeft u thuis of op kantoor messing, maar geen vervoersmiddel om het bij ons in te leveren ? Dan komen wij dit zonder probleem bij u ophalen. Met onze kraanauto kunnen wij makkelijk de materialen inladen en meenemen. Als u een grote hoeveelheid messing heeft, komen wij dit zelfs gratis ophalen. Ook kunnen wij in Zuid-Holland een container plaatsen waar het oude metaal in kan.

Heeft u vragen, of wilt u meer informatie over onze service inkoop messing ? Neem dan contact met ons op. Bel naar +31 (0) 6 15 16 06 18 of mail naar info@metaalrecyclingckooijman.nl. Als u ons contactformulier invult, zullen wij zo snel mogelijk contact opnemen met u.