INKOPEN ELEKTROMOTOREN

Als u een elektromotor hebt en er vanaf wilt, dan bent u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. aan het juiste adres. Met onze service inkoop elektromotoren, bent u binnen enkele tijd van de elektromotor af. U kunt bij ons terecht met alle soorten elektromotoren. Wij scheiden, recyclen en verzamelen de materialen in de elektromotoren die voor ons van belang zijn.

Elektromotoren bevinden zich overal om ons heen. In huishoudelijke apparaten zoals uw wasmachine of computer tot in zware industriële processen. Een elektromotor is een machine die elektrische energie omzet in mechanische energie. Het recyclen van een elektromotor is van groot belang. Grondstoffen worden namelijk steeds schaarser, terwijl het verbruik door de consument stijgt. Recyclen is een goede en duurzame oplossing en daarnaast ook een noodzaak om aan de vraag van de consument te blijven voldoen.

De prijzen kunnen dagelijks veranderen en komen tot stand in een markt van vraag en aanbod. Dit zorgt ervoor dat de prijs die u ontvangt kan variëren van dag tot dag. Neem contact met ons op als u vragen heeft, of graag meer informatie wilt. U kunt ons bellen op +31 (0) 6 15 16 06 18 of mailen naar info@metaalrecyclingckooijman.nl. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen als u ons contactformulier invult.