Actuele koperprijs

Denkt u eraan om uw koper in te leveren, maar wilt u er wel een leuke vergoeding voor? Daarvoor bent u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. aan het juiste adres! In ruil voor uw hoop metaalafval bieden wij u een eerlijke en actuele koperprijs. Waar wacht u dus nog op? Kom snel langs!

Wat is uw partij koper waard vandaag?

Koper is een metaalsoort die vooral wordt ingezet voor de goede geleiding die het biedt. Hierom is koper een vaak gebruikt materiaal voor elektriciteit, gas en water. Het is doorgaans moeilijk verkrijgbaar en daardoor ook een dure metaalsoort. Het is verkrijgbaar in zowel rood als geel koper (messing) en handgepeld koper uit kabels.

Elke dag kopen wij koper in voor een leuk prijsje, afhankelijk van de London Metal Exchange (LME) koersen. Op zijn beurt is deze koers afhankelijk van een aantal factoren, zoals vraag en aanbod van koper. Omdat koper een relatief dure metaalsoort is, kunt u vaak nog best wat vangen voor uw partij metaalafval. Hierdoor kunnen wij u een eerlijke en actuele koperprijs geven. Dit geldt natuurlijk ook voor andere metalen waar u eventueel van af wilt. Kijk hier voor de actuele metaalprijzen en ontvang de beste actuele koperprijs!

U kunt uw partij koper komen inleveren op onze werf in Rotterdam. Is de partij te groot om zelf te komen vervoeren? Dan komen wij uw koper gratis en voor niets bij u ophalen! Ook dan ontvangt u de actuele koperprijs.

De actuele koperprijs vindt u natuurlijk bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.

Heeft u dus nog wat koper liggen? Wij en onze partner smelterijen zijn er erg blij mee! Bekijk snel onze koperprijs en kom bij ons langs. Heeft u een grotere partij of bent u een zakelijke klant? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website of geef ons een belletje op 010 – 485 31 35. Zien wij u snel?

Koperprijs

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)