Aluminium inleveren

Bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. kunt u terecht voor het inleveren van al uw oude aluminium tegen een actuele dagprijs. Op verzoek kunnen wij eventueel een container plaatsen, dit kunnen wij gratis voor u doen. Indien het niet nodig is om een container te plaatsen, maar het niet mogelijk is om zelf langs te komen, kunnen wij het ophalen met andere vervoersmiddelen. Bij grote hoeveelheden gebeurt dit ook gratis. Wij vinden snelle service erg belangrijk, wegen, lossen, leeg wegen en betalen. Geen lange wachtrijen dus. Niet alleen snelle service is ons bestaansrecht, maar ook betrouwbaarheid. U kijkt mee met het wegen van het oude aluminium en dat zorgt voor openheid, waardoor wij 100% betrouwbaar zijn.

Recyclingproces van oude aluminium

Aluminium is, naast staal, een van de meest gebruikte metalen in onze maatschappij. Dat betekent dat er ook veel afval is. Het recyclen van uw aluminiumafval, is het hergebruiken van het metaal. Het grote voordeel van recycling is, dat u bijdraagt aan het milieu. Na het inleveren van uw aluminiumafval, gaat het recyclingproces als volgt; het ingeleverde aluminium wordt gesorteerd, om problemen bij het smelten te voorkomen. Is het oude aluminium klaar voor de aluminiumsmelterij? Dan wordt daar het oude aluminium omgesmolten, zodat er weer nieuwe producten van gemaakt kunnen worden. Op deze manier recycle je het aluminium en in ruil daarvoor krijgt u er een bedrag voor terug. Dit bedrag is afhankelijk van de internationale vraag-en-aanbod en kan dus per dag verschillen. Bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. heeft u gegarandeerd een eerlijke en actuele prijs voor uw ingeleverde aluminium.

Neem contact op!

Heeft u nog vragen over het inleveren van aluminium? Heeft u interesse in onze diensten? Of wilt u de dagprijzen van oud aluminium weten? Neem dan contact met ons op via de mail of telefoon en wij helpen u graag snel verder.

Aluminium inleveren

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)