Brons inleveren

Heeft u thuis oud brons liggen waar u niks mee doet? Lever brons afval dan in en verkoop het aan Metaalrecycling C. Kooijman B.V.. Wij verwerken het oude brons op de meest duurzame en milieuvriendelijke manier. Voor het inleveren van brons draagt u bij aan het milieu en u krijgt er een geldbedrag voor terug. De prijs voor brons wisselt elke dag, door de markt van vraag-en-aanbod. Is de vraag groot? Dan stijgen de prijzen. Is de vraag klein? Dan zullen de prijzen niet hoog zijn. Door de schaarste van onder andere brons, zijn de prijzen de laatste jaren flink gestegen, de vraag naar deze grondstof is dus groot. Kortom, kies ervoor om uw brons afval in te leveren en het te recyclen, zodat het nog eens gebruikt kan worden en ontvang een leuk zakcentje!

100% recycling en een leuk zakcentje voor het inleveren van brons

Het brons dat ingeleverd wordt bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. wordt eerst beoordeelt. Er wordt gekeken of het brons in zijn geheel nog te hergebruiken is of dat het omgesmolten moet worden om er weer nieuwe producten van te kunnen maken en het alsnog hergebruikt kan worden. Bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. beschikken de medewerkers over kennis en het juiste materieel is aanwezig, om het hele traject te laten verlopen volgens de laatste en hoogste milieu eisen.

Kies voor Metaalrecycling C. Kooijman B.V.

Wij zijn zowel beschikbaar voor de particuliere klant, als voor de zakelijke markt, voor grote hoeveelheden en kleine hoeveelheden. Ofwel, voor elke mate van recycling van oud brons bent u bij ons op het juiste adres. U kunt er vanuit gaan dat het oude brons, wat u bij ons inlevert, op de juiste wijze wordt gerecycled. Neem contact op met Metaalrecycling C. Kooijman B.V. voor meer informatie of eventuele vragen. U kunt ons bellen op +31(0)10 485 31 35 of stuur een mailtje naar info@metaalrecyclingckooijman.nl.

Brons inleveren

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)