Brons prijs

Denkt u eraan om uw koper in te leveren, maar wilt u er wel een leuke vergoeding voor? Daarvoor bent u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. aan het juiste adres! In ruil voor uw hoop metaalafval bieden wij u een eerlijke en actuele brons prijs. Waar wacht u dus nog op? Kom snel langs!

Van schroothoop naar smelterij: dit gebeurt er met uw brons

Elke dag kopen wij brons in voor een leuk prijsje, afhankelijk van de London Metal Exchange (LME) koersen. Hierdoor kunnen wij u een goede prijs geven voor uw brons en andere metalen waar u eventueel van af wilt. Kijk hier voor de actuele metaalprijzen en ontvang de beste brons prijs!

Op basis van het gewicht van de partij metaal die u bij ons langsbrengt, wordt de prijs bepaald. Het bedrag wordt dan meteen ter plekke (contant) aan u meegegeven. Heeft u een grote partij brons? Ook dan kunt u bij ons terecht, want deze partij komen we gratis bij u ophalen!

Na het inleveren van uw brons gaat het recyclingproces van start. Het ingeleverde metaal wordt gesorteerd om problemen bij het smelten te voorkomen. Is het metaal klaar voor de smelterij? Dan wordt daar het oude brons omgesmolten, zodat er weer nieuwe producten van gemaakt kunnen worden. Zo draagt u een steentje bij aan duurzaamheid en krijgt u er ook nog eens een goede brons prijs voor. Ideaal, toch?

Meer informatie over de brons prijs bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.?

Heeft u dus nog wat brons liggen? Wij en onze partner smelterijen zijn er erg blij mee! Bekijk snel onze brons prijs en kom bij ons langs. Heeft u een grotere partij of bent u een zakelijke klant? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website of geef ons een belletje op 010 – 485 31 35. Zien wij u snel?

Brons inleveren

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)