Container plaatsen Berkel en Rodenrijs

Bent u van plan grote hoeveelheden oud metaal in te leveren? En wilt u dat tegen de beste prijzen doen? Dan bent u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. aan het juiste adres! Metaalrecycling C. Kooijman B.V. is dè specialist in verwerking van metaalafval en oud ijzer. Denk hierbij aan koper, brons, lood, kabel PVC, aluminium, zink en nog veel meer. Laat ons een container plaatsen Berkel en Rodenrijs.

Plaatsen en ophalen

Naast container plaatsen Berkel en Rodenrijs kunnen wij op verzoek de containers op elke locatie in Zuid-Holland  plaatsen. Zo kunt u eerst een grote hoeveelheid oud metaal sparen. Deze containers worden dan geheel gratis geplaatst en op verzoek van de klant omgeruild of ingenomen. Wilt u een container geplaatst hebben? Neem dan contact met ons op of u kunt via de contactpagina een bericht sturen en wij zullen dan z.s.m. contact opnemen. Wij kunnen ook uw metaalafval voor u ophalen met of zonder container. Vaak gebeurt dit wanneer er gesproken wordt van grote hoeveelheden. Wanneer wij grote hoeveelheden ophalen doen we dit namelijk gratis! Wij willen graag uw container plaatsen Berkel en Rodenrijs.

Prijs oud metaal

De prijs waar oude metalen tegen verkocht kunnen worden kan elke dag stijgen of dalen. Dit komt omdat de prijs afhankelijk is van vraag en aanbod. Wij houden elke dag de London Metal Exchange koers (LME) bij en proberen u dan ook de beste prijs te geven voor uw oud ijzer & metalen. Onze prijzen zijn altijd up-to-date en deze kunt u hier bekijken. De getoonde prijzen zijn altijd onder voorbehoud.

Interesse

Heeft u interesse in de werkzaamheden van Metaalrecycling C. Kooijman B.V. wat betreft een container plaatsen Berkel en Rodenrijs? Of wilt u de actuele metaalprijzen weten, meer informatie krijgen over wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen neem dan via het contactformulier contact met ons op. Wij zullen na het ontvangen van het formulier binnenkort contact met u opnemen. Ook kunt u altijd mailen of bellen.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)