Elektriciteitskabel inleveren

Heeft u nog een aantal elektriciteitskabels liggen waar u verder niks mee doet? Als deze toch alleen maar in de weg liggen, waarom levert u ze dan niet in bij een metaalrecycling die weet wat ermee te doen? Voor een uitgebreide service op het gebied van elektriciteitskabel inleveren bent u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. aan het juiste adres. Wij staan voor een snelle, zorgvuldige en klantvriendelijke afhandeling van al uw metaalafval, dus ook van uw elektriciteitskabels!

Het inleverproces

Het recyclen van metaalafval, dus ook elektriciteitskabels, is goed voor het milieu. Een vakkundige recycling zorgt er namelijk voor dat uitputting van de materialen voorkomen wordt. De metalen en kabels kunnen, na omsmelting of pelling, weer worden hergebruikt. Hierdoor ontstaat er minder metaalafval en draagt het bij aan de vermindering van CO2-uitstoot.

Voor uzelf is het natuurlijk interessant dat u een goede prijs voor uw elektriciteitskabels ontvangt. De prijs voor uw elektriciteitskabel (met of zonder pvc-manteling) wordt dagelijks bepaald door middel van de London Metal Exchange (LME) koers. Hierdoor kan Metaalrecycling C. Kooijman B.V. u altijd de meest actuele en eerlijke prijs geven voor uw elektriciteitskabels. Bekijk de actuele prijzen hier.

U kunt tijdens openingstijden altijd bij ons langskomen om uw elektriciteitskabels en ander metaalafval in te leveren. Gaat het over grote hoeveelheden kabels? Kies er dan voor om de kabels bij u op te laten halen. Alles om elektriciteitskabel inleveren voor u makkelijk te maken! Onze medewerkers lossen en sorteren de kabels, waarna het vervolgens wordt gewogen om de juiste prijs te bepalen.

Kom nu uw elektriciteitskabel inleveren bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.!

Kies ervoor om een steentje bij te dragen aan het milieu en lever uw oude elektriciteitskabels in bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.! Meer informatie of vragen? Of benieuwd naar de actuele prijzen? Neem contact met ons op en wij helpen u zo snel mogelijk.

Elektriciteitskabel inleveren

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)