Geelkoper prijs

Geelkoper, misschien beter bekend als messing, is vooral te vinden in sanitaire voorzieningen zoals waterkranen, bad- en douchekranen, fittingen en pijpjes. Iedereen heeft dus wel te maken met geelkoper, waardoor er een kans bestaat dat u geelkoper afval heeft. Gelukkig is geelkoper een metaalsoort die goed recyclebaar is en het heeft een goede restwaarde. Kortom: naast het feit dat inleveren van messing leuk is voor uw eigen portemonnee, helpt u ook mee aan het milieu en beperkt u de schaarste van de grondstof. Voor de beste geelkoper prijs gaat u naar Metaalrecycling C. Kooijman B.V.!

Wat is uw geelkoper waard?

Wij staan voor eerlijke prijzen en snelle afhandeling van het traject. Wanneer u uw metaalafval bij ons inlevert, bent u verzekerd van een eerlijke en goede geelkoper prijs. Die prijs is afhankelijk van de London Metal Exchange (LME) koers, die dagelijks wisselt. Bekijk de huidige prijs messing hier.

Daarnaast is klantvriendelijkheid van belang, want de klant is koning! Wij nemen uw eisen en wensen mee in ons traject, dus lever uw geelkoper bij ons in! Heeft u een grote partij messing die u wel wilt inleveren, maar bent u zelf niet in staat om dit te doen? Geen zorgen! Ook dan staan wij voor u klaar. Wij komen deze partij namelijk gratis bij u ophalen. Heeft u vaker een grote partij? Dan kunnen wij gratis voor u een container plaatsen. Ook dan krijgt u de beste geelkoper prijs!

Op zoek naar de beste geelkoper prijs?

Zoek dan niet verder! Bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. bent u aan het juiste adres. Voor een specifieke prijsopgave, vragen of meer informatie neemt u contact met ons op. Vul het contactformulier in, bel ons of stuur een mailtje. Onze medewerkers gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag om de actuele prijs te onderzoeken en uw vragen te beantwoorden.

Geelkoper prijs

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)