Gruis ijzer inleveren

Heeft u nog wat gruis ijzer liggen waarvan u niet weet wat u ermee moet? Zonde als u er niks mee doet, want u kunt er nog aan wat verdienen! Kom voor de beste vergoeding uw gruis ijzer inleveren bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.! Heeft u een grote partij? Dan komen wij deze gratis en voor niets ophalen. Kom dus snel bij ons langs op onze werf in Rotterdam!

Waarom uw gruis ijzer inleveren bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.?

Gruis ijzer is erg dun en komt vaak voor in keukenapparatuur, meubilair, wasmachines en drogers. Het is daarom erg waarschijnlijk dat u iets heeft wat gruis ijzer bevat. Het recyclen van gruis ijzer zorgt ervoor dat het metaal weer opnieuw kan worden gebruikt, wat bijdraagt aan duurzaamheid. En daarnaast levert het u ook nog eens wat op!

Op basis van het gewicht van de partij ijzer die u bij ons langsbrengt, wordt de prijs bepaald. Deze prijs is afhankelijk van de London Metal Exchange (LME) koersen. Prijzen veranderen met de dag door onder andere de vraag en het aanbod van ijzer op de markt. Hierdoor kunnen wij u altijd een goede en eerlijke prijs geven voor uw gruis ijzer en andere materialen waar u eventueel van af wilt. Het bedrag wordt meteen ter plekke (contant) aan u meegegeven. Zo bent u snel en makkelijk van uw ijzer af. Benieuwd naar wat u vandaag kunt krijgen voor uw partij gruis ijzer? Kijk hier voor de actuele metaalprijzen en kom snel uw gruis ijzer inleveren bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.!

Wij zijn erg blij met uw ijzer, dus schroom vooral niet en kom het inleveren! Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website of geef ons een belletje op 010 – 485 31 35 voor knip ijzer inleveren bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.. Hopelijk zien we u snel!

Gruis ijzer inleveren

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)