Gruis ijzer prijs

Heeft u nog wat gruis ijzer liggen waarvan u niet weet wat u ermee moet? Zonde als u er niks mee doet, want u kunt er nog aan wat verdienen! Kom voor de beste gruis ijzer prijs uw ijzer inleveren bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.! Heeft u een grote partij? Dan komen wij deze gratis en voor niets ophalen. Kom dus snel bij ons langs op onze werf in Rotterdam!

Het recyclingproces

Gruis ijzer is erg dun en komt vaak voor in keukenapparatuur, meubilair, wasmachines en drogers. Het is daarom erg waarschijnlijk dat u iets heeft wat gruis ijzer bevat. Het recyclen van gruis ijzer zorgt ervoor dat het metaal weer opnieuw kan worden gebruikt, wat bijdraagt aan duurzaamheid. En daarnaast levert het u ook nog eens wat op!

Elke dag kopen wij oud ijzer in voor een leuk prijsje, afhankelijk van de London Metal Exchange (LME) koersen. Hierdoor kunnen wij u een goede prijs geven voor de metalen waar u eventueel van af wilt. Kijk hier voor de actuele metaalprijzen en ontvang de beste gruis ijzer prijs in Rotterdam en omstreken!

Na het inleveren van uw gruis ijzer gaat het recyclingproces van start. Het ingeleverde ijzer wordt gesorteerd om problemen bij het smelten te voorkomen. Is het ijzer klaar voor de smelterij? Dan wordt daar het gruis ijzer omgesmolten, zodat er weer nieuwe producten van gemaakt kunnen worden. Zo draagt u een steentje bij aan duurzaamheid en krijgt u er ook nog eens een goede prijs voor. Ideaal, toch?

Ontvang nu de beste gruis ijzer prijs bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.!

Wij zijn erg blij met uw gruis ijzer, dus schroom vooral niet en kom het inleveren! Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website of geef ons een belletje op 010 – 485 31 35 voor de beste gruis ijzer prijs bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.. Hopelijk zien we u snel!

Gruis ijzer inleveren

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)