Inkoop oud ijzer Alblasserdam

Wilt u graag uw oude ijzers waar u niks meer mee doet inleveren? Wij van Metaalrecycling C. Kooijman B.V. zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in de inkoop van oud ijzer in Alblasserdam! Wij kopen oud ijzer en metalen in en verwerken ze. Denk hierbij aan koper, lood. kabel PVC, brons, zink, aluminium en nog veel meer.

Inkoop oud ijzer AlblasserdamProfessioneel verwerken en sorteren

Het oud ijzer wordt na de inkoop bij u in Alblasserdam gewogen, gesorteerd en vervolgens schoongemaakt zodat ze klaar zijn voor verdere recycling. Het materiaal wordt verwerkt met een knipschaar (schrootschaar). Door aan te sluiten bij de eisen van de afnemers, levert de metaalhandel een betere kwaliteit voor een gunstige prijs. Voordat het metaal aan de smelterijen kunnen worden aangeleverd vindt een analyse van het metaal plaats. Hierdoor kan de kwaliteit beter op de wensen van de afnemer worden afgestemd.

Oud ijzer prijs

Als u uw oud ijzer door ons laat inkopen in Alblasserdam kopen wij deze van u voor de beste prijs. De prijs waar oude ijzers tegen verkocht kunnen worden kan elke dag stijgen of dalen. Dit komt omdat de prijs afhankelijk is van vraag en aanbod. Wij houden elke dag de London Metal Exchange koers (LME) bij en proberen u dan ook de beste prijs te geven voor uw oud ijzer & metalen. Onze prijzen zijn altijd up-to-date en deze kunt u hier bekijken. De getoonde prijzen zijn altijd onder voorbehoud.

IJzer ophalen

Wanneer wij het oud ijzer van u overnemen door middel van inkoop in Alblasserdam garanderen wij u de beste service. Daarom kunnen wij het metaalafval voor u ophalen. Dit gebeurt vaak wanneer er gesproken wordt over grote hoeveelheden. Wanneer wij grote hoeveelheden ophalen doen we dit namelijk gratis! Als u vaak gebruik wilt maken van onze service de inkoop van oud ijzer in Alblasserdam kunnen wij ook een container voor u plaatsen.

Contact

Heeft u interesse in de inkoop van oud ijzer in Alblasserdam en wilt u daar de beste prijs voor krijgen? Of wilt u de actuele metaalprijzen weten, meer informatie krijgen over wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op, dit kunt u doen door te bellen naar: +31(0)10 485 31 35, te e-mailen naar info@metaalrecyclingckooijman.nl of door ons contactformulier in te vullen.


Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)