Knip ijzer inleveren

Heeft u nog wat knip ijzer liggen waarvan u niet weet wat u ermee moet? De oplossing: kom het knip ijzer inleveren bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.! Als het om grote partijen gaat, komen wij deze zelfs bij u ophalen. En u krijgt er ook nog eens een vergoeding voor. Kom dus snel bij ons langs op onze werf in Rotterdam!

Inleveren en prijs

Knip ijzer is ijzer dat, zoals de naam eigenlijk al doet vermoeden, makkelijk te verknippen is. Er zijn vele toepassingen te vinden voor knip ijzer, waaronder kachels, badkuipen, radiatoren, buizen en motoren. Het is daarom erg waarschijnlijk dat u iets heeft waar knip ijzer in te vinden is. Het recyclen van knip ijzer zorgt ervoor dat het metaal weer opnieuw kan worden gebruikt, wat bijdraagt aan duurzaamheid. Daarnaast levert het u ook nog eens wat op.

Op basis van het gewicht van de partij ijzer die u bij ons langsbrengt, wordt de prijs bepaald. Deze prijs is afhankelijk van de London Metal Exchange (LME) koersen. Hierdoor kunnen wij u een goede prijs geven voor uw knip ijzer en andere materialen waar u eventueel van af wilt. Het bedrag wordt dan meteen ter plekke (contant) aan u meegegeven. Zo bent u snel en makkelijk van uw ijzer af. Benieuwd naar wat u vandaag kunt krijgen voor uw partij knip ijzer? Kijk hier voor de actuele metaalprijzen en kom snel uw knip ijzer inleveren bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.!

Meer informatie over knip ijzer inleveren bij Metaalrecycling C Kooijman?

Wij zijn erg blij met uw ijzer, dus schroom vooral niet en kom het inleveren! Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website of geef ons een belletje op 010 – 485 31 35 voor knip ijzer inleveren bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.. Hopelijk zien we u snel!

Knip ijzer inleveren

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)