Knip ijzer prijs

Heeft u nog wat knip ijzer liggen waarvan u niet weet wat u ermee moet? Lever het in! Voor de beste knip ijzer prijs bent u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. aan het juiste adres. Heeft u een grote partij? Dan komen wij deze gratis en voor niets ophalen. Kom dus snel bij ons langs op onze werf in Rotterdam!

Van inleveren tot recycling

Knip ijzer is ijzer dat makkelijk te verknippen is. Er zijn vele toepassingen te vinden voor knip ijzer, waaronder: kachels, badkuipen, radiatoren, buizen en motoren. Het is daarom erg waarschijnlijk dat u iets heeft waar knip ijzer in te vinden is. Het recyclen van knip ijzer zorgt ervoor dat het metaal weer opnieuw kan worden gebruikt, wat bijdraagt aan duurzaamheid.

Daarnaast levert het u ook nog eens wat op! Elke dag kopen wij namelijk oud knip ijzer in voor een leuk prijsje, afhankelijk van de London Metal Exchange (LME) koersen. Hierdoor kunnen wij u een goede prijs geven voor de metalen waar u eventueel van af wilt. Deze prijzen worden bepaald door vraag en aanbod naar het metaal. Hierdoor kunnen wij u altijd een eerlijke knip ijzer prijs garanderen. Benieuwd naar wat de actuele prijzen zijn? Kijk hier wat u vandaag voor uw knip ijzer kunt krijgen!

Na het inleveren van uw knip ijzer gaat het recyclingproces van start. Het ingeleverde ijzer wordt gesorteerd om problemen bij het smelten te voorkomen. Is het ijzer klaar voor de smelterij? Dan wordt daar het knip ijzer omgesmolten, zodat er weer nieuwe producten van gemaakt kunnen worden.

Een eerlijke en goede knip ijzer prijs bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.

Wij zijn erg blij met uw knip ijzer, dus kom het vooral bij ons inleveren! Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website of geef ons een belletje op 010 – 485 31 35 voor de beste knip ijzer prijs bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.. Hopelijk zien we u snel!

Knip ijzer inleveren

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)