Koper handgepeld inleveren

Heeft u nog wat handgepeld koper liggen en weet u niet zo goed wat u ermee moet? Kies voor koper handgepeld inleveren bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.! In ruil voor uw metaalafval bieden wij u een eerlijke en actuele prijs voor uw ingeleverede partij handgepeld koper. Zo bent u van uw afval af, bent u duurzaam bezig en verdient u er ook nog eens wat aan!

Het proces: van schroothoop naar smelterij

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten koper. Handgepeld koper is daar een van: deze soort koper is, zoals de naam eindelijk al doet vermoeden, koper dat met de hand is gepeld uit bijvoorbeeld kabels. Het is een redelijk veel voorkomende soort koper, dus de kans is groot dat u er nog wat van heeft liggen!

Elke dag kopen wij handgepeld koper in voor een leuk prijsje, afhankelijk van de London Metal Exchange (LME) koersen. Hierdoor kunnen wij u een eerlijke prijs geven voor uw handgepeld koper en andere metalen waar u eventueel van af wilt. Kijk hier voor de actuele metaalprijzen en ontvang de beste prijs voor uw partij handgepeld koper!

U kunt uw koper handgepeld inleveren door bij ons langs te komen op onze werf in Rotterdam. Is de partij te groot om zelf te vervoeren? Geen zorgen, dan komen wij deze gratis en voor niets bij u ophalen! Heeft u regelmatig grote partijen handgepeld koper om in te leveren? Dan kunt u ervoor kiezen om een container te laten plaatsen voor uw metaalafval. Zit de container vol, komen wij deze legen en ontvangt u een goede prijs voor uw metaalafval.

Kom uw koper handgepeld inleveren bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.!

Heeft u dus nog wat handgepeld koper liggen? Wij en onze partner smelterijen zijn er erg blij mee, dus kom snel uw koper handgepeld inleveren bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.! Heeft u een grotere partij of bent u een zakelijke klant? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website of geef ons een belletje op 010 – 485 31 35. Zien wij u snel?

Koper handgepeld inleveren

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)