Koper handgepeld prijs

Heeft u nog wat handgepeld koper liggen en weet u niet zo goed wat u ermee moet? Kies ervoor om uw metaalafval in te leveren tegen een leuk prijsje. Daarvoor bent u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. aan het juiste adres! In ruil voor uw metaalafval bieden wij u een eerlijke en actuele koper handgepeld prijs. Zo bent u van uw afval af, bent u duurzaam bezig en verdient u er ook nog eens wat aan!

Het traject

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten koper. Handgepeld koper is daar een van: deze soort koper is, zoals de naam eindelijk al doet vermoeden, koper dat met de hand is gepeld uit bijvoorbeeld kabels. Het is een redelijk veel voorkomende soort koper, dus de kans is groot dat u er nog wat van heeft liggen!

Elke dag kopen wij handgepeld koper in voor een leuk prijsje, afhankelijk van de London Metal Exchange (LME) koersen. Op zijn beurt is deze koers afhankelijk van een aantal factoren, zoals vraag en aanbod van handgepeld koper. Hierdoor kunnen wij u een eerlijke prijs geven voor uw koper en andere metalen waar u eventueel van af wilt. Kijk hier voor de actuele metaalprijzen en ontvang de beste koper handgepeld prijs!

Na het inleveren van uw koper gaat het recyclingproces van start. Zo draagt u een steentje bij aan duurzaamheid en krijgt u er ook nog eens een goede koperprijs voor. Ideaal, toch?

Meer informatie over de koper handgepeld prijs bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.?

Heeft u dus nog wat handgepeld koper liggen? Wij en onze partner smelterijen zijn er erg blij mee! Bekijk snel onze koper handgepeld prijs en kom bij ons langs. Heeft u een grotere partij of bent u een zakelijke klant? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website of geef ons een belletje op 010 – 485 31 35. Zien wij u snel?

Koper handgepeld prijs

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)