Koper prijs Rotterdam

Denkt u eraan om uw koper in te leveren, maar wilt u er wel een leuke vergoeding voor? Daarvoor bent u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. aan het juiste adres! In ruil voor uw hoop metaalafval bieden wij u een eerlijke en actuele koper prijs Rotterdam. Waar wacht u dus nog op? Kom snel langs!

Oud koper: stiekem een kleine goudmijn

Elke dag kopen wij koper in van zowel particulieren als zakelijke klanten. De prijzen die wij voor deze partijen geven is afhankelijk van de London Metal Exchange (LME) koersen. Daarnaast is het geldbedrag dat u ontvangt voor uw partij koper ook afhankelijk van het gewicht van de partij. Hierdoor kunnen wij u een goede prijs geven voor uw koper en andere metalen waar u eventueel van af wilt. Kijk hier voor de actuele metaalprijzen en ontvang de beste koperprijs! Het bedrag wordt dan meteen ter plekke (contant) aan u meegegeven.

Na het inleveren van uw koper gaat het recyclingproces van start. Het ingeleverde koper wordt gesorteerd om problemen bij het smelten te voorkomen. Is het metaal klaar voor de smelterij? Dan wordt daar het oude koper omgesmolten, zodat er weer nieuwe producten van gemaakt kunnen worden. Zo draagt u een steentje bij aan duurzaamheid en krijgt u er ook nog eens een goede koper prijs Rotterdam voor.

Meer informatie over de koper prijs Rotterdam bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.?

Heeft u dus nog wat koper liggen? Wij en onze partner smelterijen zijn er erg blij mee! Bekijk snel onze koper prijs en kom bij ons langs in onze hal in Rotterdam! Heeft u een grotere partij of bent u een zakelijke klant? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website of geef ons een belletje op 010 – 485 31 35. Zien wij u snel?

Oud koper

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Contact

      Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)