Koper verkopen

Heeft u al een tijdje een hoop koper dat maar rondslingert in en rondom uw woning of bedrijfspand? Zonde, wat u kunt er nog best wat aan verdienen!  Kies voor koper verkopen aan Metaalrecycling C. Kooijman B.V. in Rotterdam! Onze smelterijen zijn er blij mee en u verdient er nog wat mee. Een win-win situatie dus!

Opgeruimd staat netjes

Wanneer u uw koper gaat verkopen, wilt u er natuurlijk ook wel wat aan verdienen. Op basis van het gewicht van de partij koper die u bij ons langsbrengt, wordt de prijs bepaald die u van ons krijgt in ruil voor uw koper. Deze prijs is afhankelijk van de London Metal Exchange (LME) koersen, waardoor wij u een goede prijs kunnen geven voor uw koper. Het bedrag wordt meteen ter plekke (contant) aan u meegegeven. Zo bent u snel en makkelijk van uw koper af en vangt u er ook nog iets voor. Benieuwd naar wat u vandaag kunt krijgen voor uw partij koper verkopen? Bekijk hier onze actuele metaalprijzen. Misschien zien we u vandaag nog wel verschijnen!

Ook grotere partijen koper verkopen is mogelijk bij Metaalrecycling C. Kooijnman. Deze partij komen we kosteloos bij u ophalen. Dat noemen we nu service! Heeft u vaker grotere partijen metaal om te verkopen? Laat dan een container plaatsen, waarin u uw metaalafval makkelijk kunt dumpen. Zit de container vol? Dan komen we de container gewoon weer ophalen en leeghalen. Uiteraard krijgt u voor deze partijen ook een vergoeding. Dat is snel verdiend!

Meer informatie over koper verkopen aan Metaalrecycling C. Kooijman B.V.?

Wij zijn erg blij mee met uw koper! Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website of geef ons een belletje op 010 – 485 31 35 voor het verkopen aan Metaalrecycling C. Kooijman B.V.. Hopelijk zien we u snel!

Koper verkopen

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)