Lood inleveren

Heeft u thuis oud lood liggen waar u niks mee doet? Zonde! In plaats van het laten rondslingeren, kunt u ook kiezen voor lood inleveren bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.! Wij verwerken het oude lood namelijk op de meest duurzame en milieuvriendelijke manier. Voor het inleveren van lood draagt u bij aan het milieu en u krijgt er een geldbedrag voor terug. Ideaal toch?

De beste loodprijs vindt u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.!

Het lood dat ingeleverd wordt bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. wordt eerst beoordeeld. Er wordt gekeken of het lood in zijn geheel nog te hergebruiken is of dat het omgesmolten moet worden. Hierbij wordt er dus geoordeeld of het wel of niet mogelijk is om het oude lood te hergebruiken is. Bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. beschikken de medewerkers over kennis en het juiste materieel is aanwezig, om het hele traject te laten verlopen volgens de laatste en hoogste milieueisen.

De prijs voor lood wisselt elke dag, door de markt van vraag-en-aanbod. Is de vraag groot? Dan stijgen de prijzen. Is de vraag klein? Dan zullen de prijzen niet heel hoog zijn. Door de schaarste van onder andere lood, zijn de prijzen de laatste jaren flink gestegen, de vraag naar deze grondstof is dus groot. Kortom, kies ervoor om uw lood afval in te leveren en het te recyclen, zodat het nog eens gebruikt kan worden en ontvang een leuk zakcentje!

Kies voor Metaalrecycling C. Kooijman B.V. voor lood inleveren

Wij zijn zowel beschikbaar voor de particuliere klant, als voor de zakelijke markt. Of het u een grote hoeveelheid is of een kleine hoeveelheid: voor elke mate van recycling van oud lood bent u bij ons op het juiste adres. Neem contact op met Metaalrecycling C. Kooijman B.V. voor meer informatie of eventuele vragen. U kunt ons bellen op +31(0)10 485 31 35 of stuur een mailtje naar info@metaalrecyclingckooijman.nl.

Lood prijs

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)