Loodprijs Rotterdam

Denkt u eraan om uw lood in te leveren, maar wilt u er wel een leuke vergoeding voor? Voor de beste loodprijs Rotterdam en omstreken bent u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. aan het juiste adres! In ruil voor uw hoop metaalafval bieden wij u een eerlijke en actuele loodprijs.

Van schroothoop naar smelterij: dit gebeurt er met uw lood

Elke dag kopen wij lood in voor een leuk prijsje, afhankelijk van de London Metal Exchange (LME) koersen. Deze koers is afhankelijk van een heleboel verschillende factoren, zoals de vraag naar en het aanbod van lood op de markt. Hierdoor kunnen wij u een goede en actuele loodprijs Rotterdam geven. Dit geldt natuurlijk ook voor andere metalen waar u eventueel van af wilt. Kijk hier voor de actuele metaalprijzen en ontvang de beste loodprijs Rotterdam!

Op basis van het gewicht van de partij lood die u bij ons langsbrengt op onze werf in Rotterdam wordt de prijs bepaald. Het bedrag wordt dan meteen ter plekke (contant) aan u meegegeven. Heeft u een grote partij lood? Ook dan kunt u bij ons terecht voor lood inleveren, want deze partij komen we gratis bij u ophalen!

Na het inleveren van uw lood gaat het recyclingproces van start. Zo draagt u een steentje bij aan duurzaamheid en krijgt u er ook nog eens een goede lood prijs voor. Ideaal, toch?

Meer informatie over de loodprijs Rotterdam bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.?

Heeft u dus nog wat lood liggen? Wij en onze partner smelterijen zijn er erg blij mee! Bekijk snel onze loodprijs en kom bij ons langs. Heeft u een grotere partij of bent u een zakelijke klant? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website of geef ons een belletje op 010 – 485 31 35. Zien wij u snel?

Lood prijs

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)