Messing inleveren

Oud messing inleveren kan bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.. Smelterijen maken het mogelijk om er nieuwe producten van te maken. Bent u niet in de mogelijkheid om het bij ons te komen brengen? Wij bieden u onze ruime containerservice aan, dan kunt u alle metalen in de container deponeren. Wij beschikken containers in verschillende maten, die wij bij u plaatsen en weer komen legen. Geen container nodig, maar wilt u wel dat we uw messing op komen halen? In dat geval komen wij met de juiste materialen langs om bij u aan huis te wegen en u alsnog direct uit te kunnen betalen. Die prijs is afhankelijk van verschillende zaken, zoals de kwaliteit, het gewicht en de markt van vraag-en-aanbod.

Goed recyclebaar en een goede restwaarde

Messing, ook wel geel koper genoemd, vindt vooral plaats in het sanitair, denk aan waterkranen, bad- en douchekranen, fittingen en pijpjes. Messing is een metaalsoort die goed recyclebaar is en het heeft een goede restwaarde. Naast het feit dat inleveren van messing leuk is voor uw eigen portemonnee, helpt u ook mee aan het milieu en beperkt u de schaarste van de grondstof. En waarom is het goed om voor Metaalrecycling C. Kooijman B.V. te kiezen om uw messing in te leveren? Wij staan voor eerlijke prijzen en snelle afhandeling van het traject. Daarnaast is klantvriendelijkheid van belang, want de klant is koning! Wij nemen uw eisen en wensen mee in ons traject, dus lever uw messing bij ons in!

Inleveren van uw messing?

Heeft u interesse in het inleveren van messing om het metaal een tweede kans te geven? Voor een specifieke prijsopgave kunt u contact opnemen met Metaalrecycling C. Kooijman B.V., ook voor vragen en meer informatie. Vul het contactformulier in, bel ons of stuur een mailtje. Onze medewerkers gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag om de actuele prijs te onderzoeken en uw vragen te beantwoorden.

Messing inleveren

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)