Metaal recycling

Bent u op zoek naar een metaal recycling in Rotterdam en omstreken waar u al uw metaalafval kunt inwisselen tegen een leuke vergoeding? Dan bent u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. aan het juiste adres! Metaalrecycling C. Kooijman B.V. is dè specialist in verwerking van metaalafval en oud ijzer en geeft hier ook nog eens de beste prijzen voor terug.

Prijs oud metaal

Metaalrecycling C. Kooijman B.V. staat voor u klaar als uw partner op het gebied van metaal recycling van bijvoorbeeld koper (rood, geel, gemengd en handgepeld), aluminium, rvs, zink, lood(accu’s), elektromotoren, brons, chroomstaal, kabels en ijzer. De prijzen die voor deze metalen worden gegeven veranderen met de dag. Dit komt doordat de prijs afhankelijk is van vraag en aanbod. Metaalrecycling C. Kooijman B.V. houdt elke dag de London Metal Exchange koers (LME) bij en proberen u dan ook de beste prijs te geven voor uw oude ijzers en metalen. Onze prijzen zijn up-to-date en deze kunt u hier bekijken. De getoonde prijzen zijn altijd onder voorbehoud.

Van schroothoop naar metaal recycling

Bent u een particulier en heeft u een kleine partij metaalafval die geschikt is voor metaal recycling? Dan kunt u deze komen langsbrengen op onze werf in Rotterdam. Heeft u een grotere partij of bent u een zakelijke klant? Voor die recycling kunnen wij uw metaalafval voor u ophalen. Vaak gebeurt dit wanneer er gesproken wordt van grote hoeveelheden. Gratis en voor niets!

Als u vaak met veel oud metaal zit kunnen wij ook een container voor u plaatsen, op elke locatie in Zuid-Holland. Zo kunt u eerst een grote hoeveelheid oud metaal sparen. Deze containers worden, als deze bijvoorbeeld vol zijn, op verzoek van de klant omgeruild of ingenomen. Wilt u een container geplaatst hebben? Neem dan contact met ons op!

Interesse in de diensten van Metaalrecycling C. Kooijman B.V.?

Heeft u interesse in metaal recycling om uw oude metalen in te leveren en daar de beste prijzen voor terug te krijgen? Of wilt u de actuele metaalprijzen weten, meer informatie krijgen over wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan via het contactformulier contact met ons op. Wij helpen u graag!

Metaal recycling

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)