Metaalafval Strijen

Wilt u graag van uw metaalafval Strijen af? Dan bent u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. aan het juiste adres! Kies voor recyclen. Het terugwinnen van metalen uit afval wordt steeds belangrijker sinds grondstoffen schaarser worden. Wanneer u uw metaalafval recyclet, kunt u er wat aan verdienen én bent u milieubewust bezig. Metaalrecycling C. Kooijman B.V. is dé specialist in verwerking van metaalafval en oud ijzer. Denk hierbij aan koper, brons, lood, kabel PVC, aluminium, zink en nog veel meer.

Verwerken en sorteren

De dagelijkse aanvoer van de grote en kleinere partijen metaalafval Strijen worden na weging gesorteerd op soort en schoongemaakt zodat deze metalen gereed zijn voor verdere recycling. Het materiaal wordt verwerkt met een knipschaar (schrootschaar). Door aan te sluiten bij de eisen van de afnemers, levert de metaalhandel een betere kwaliteit voor een gunstige prijs. Voordat het metaal aan de smelterijen kunnen worden aangeleverd vindt er een analyse van het metaal plaats.

Prijzen

De prijs waar uw metaalafval Strijen tegen verkocht kan worden kan elke dag stijgen of dalen. Dit komt omdat de prijs afhankelijk is van vraag en aanbod van het soort metaal. Wij houden elke dag de London Metal Exchange koers (LME) bij en proberen u dan ook de beste prijs te geven voor uw oude ijzer en metalen. Onze prijzen zijn altijd up-to-date en deze kunt u hier bekijken. De getoonde prijzen zijn altijd onder voorbehoud.

Interesse

Wilt u uw metaalafval Strijen inleveren bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. en daar de beste prijs voor terug krijgen? Of wilt u de actuele metaalprijzen weten, meer informatie krijgen over wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in. Wanneer u ons contactformulier invult zullen wij binnen de kortste keren contact met u opnemen. Wij helpen u graag.

 

Metaalafval Strijen

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)