Metaalprijzen app

Bent u op zoek naar een recyclingbedrijf waar u al uw metaalafval kunt inwisselen tegen een leuke vergoeding? Dan bent u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. aan het juiste adres! Metaalrecycling C. Kooijman B.V. is dé specialist in verwerking van metaalafval en oud ijzer en geeft hier ook nog eens de beste metaalprijzen voor terug. Wist u dat u deze prijzen kunt terugvinden in onze metaalprijzen app? Wel zo handig!

De beste metaalprijzen

Metaalrecycling C. Kooijman B.V. staat voor u klaar als uw partner op het gebied van metaalrecycling van bijvoorbeeld koper (rood, geel, gemengd en handgepeld), aluminium, rvs, zink, lood(accu’s), elektromotoren, brons, chroomstaal, kabels en ijzer. Deze soorten metaal zijn allemaal zeer geschikt om te recyclen, wat goed is voor het milieu en duurzaamheid. Ze kunnen worden omgesmolten door smelterijen en kunnen zo worden hergebruikt. Hierdoor is het inleveren van uw metaalafval een goede keuze!

Natuurlijk wilt u er wel wat voor terug. De metaalprijzen die voor uw metaalafval kan worden gegeven, veranderen met de dag. Dit komt doordat de prijs afhankelijk is van vraag en aanbod. Daarnaast zijn sommige metalen simpelweg waardevoller dan andere metalen. Metaalrecycling C. Kooijman B.V. houdt elke dag de London Metal Exchange koers (LME) bij en proberen u dan ook de beste prijs te geven voor uw oude ijzers en metalen. Onze prijzen zijn up-to-date en deze kunt u hier bekijken. Wij hebben ook een metaalprijzen app, waarin u de prijzen dagelijks gemakkelijk kunt terugvinden. De getoonde metaalprijzen zijn altijd onder voorbehoud.

Download nu de metaalprijzen app van Metaalrecycling C. Kooijman B.V.!

Bent u van plan om binnenkort wat metaalafval in te leveren? Hou dan goed in de gaten wanneer u de beste prijs ervoor kunt krijgen! Download dus nu de metaalprijzen app van Metaalrecycling C. Kooijman B.V. in de Google Play store of de App Store.  Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Metaalprijzen app

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)