Metaalprijzen

Bent u op zoek naar een recyclingbedrijf waar u al uw metaalafval kunt inwisselen tegen een leuke vergoeding? Dan bent u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. aan het juiste adres! Metaalrecycling C. Kooijman B.V. is dè specialist in verwerking van metaalafval en oud ijzer en geeft hier ook nog eens de beste metaalprijzen voor terug. Goed voor het milieu én goed voor de portemonnee!

De beste metaalprijzen

Metaalrecycling C. Kooijman B.V. staat voor u klaar als uw partner op het gebied van metaalrecycling van bijvoorbeeld koper (rood, geel, gemengd en handgepeld), aluminium, rvs, zink, lood(accu’s), elektromotoren, brons, chroomstaal, kabels en ijzer. Deze soorten metaal zijn allemaal zeer geschikt om te recyclen, wat goed is voor het milieu en duurzaamheid. Ze kunnen worden omgesmolten door smelterijen en kunnen zo worden hergebruikt.

De metaalprijzen die voor uw metaalafval kan worden gegeven, verandert met de dag. Dit komt doordat de prijs afhankelijk is van vraag en aanbod. Daarnaast zijn sommige metalen simpelweg waardevoller dan andere metalen. Metaalrecycling C. Kooijman B.V. houdt elke dag de London Metal Exchange koers (LME) bij en proberen u dan ook de beste prijs te geven voor uw oude ijzers en metalen. Onze prijzen zijn up-to-date en deze kunt u hier bekijken. De getoonde metaalprijzen zijn altijd onder voorbehoud.

Bent u een particulier en heeft u een kleine partij metaalafval die geschikt is voor metaalrecycling? Dan kunt u deze komen langsbrengen op onze werf in Rotterdam. Heeft u een grotere partij of bent u een zakelijke klant? Voor die recycling kunnen wij uw metaalafval voor u ophalen of plaatsen we een container. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Interesse in de diensten van Metaalrecycling C. Kooijman B.V.?

Heeft u dus nog wat metaalafval liggen waar u toch niets meer mee doet? Lever het dan in bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.! Of wilt u de actuele metaalprijzen weten, meer informatie krijgen over wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan via het contactformulier contact met ons op. Wij helpen u graag!

Metaalprijzen

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)