Metaalrecycling  Middelharnis

Bent u op zoek naar plek voor uw metaalrecycling Middelharnis ? Dan bent u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. aan het juiste adres! Metaalrecycling C. Kooijman B.V. is dè specialist in verwerking van metaalafval en oud ijzer en geeft hier ook nog eens de beste prijzen voor terug. Denk hierbij aan koper, brons, lood, kabel PVC, aluminium, zink en nog veel meer.

Prijs oud metaal

Elke dag kan de prijs waar oude metalen tegen verkocht kunnen worden stijgen of dalen. Dit komt doordat de prijs afhankelijk is van vraag en aanbod. Metaalrecycling C. Kooijman B.V. houdt elke dag de London Metal Exchange koers (LME) bij en proberen u dan ook de beste prijs te geven voor uw oude ijzers & metalen. Onze prijzen zijn altijd up-to-date en deze kunt u hier bekijken. De getoonde prijzen zijn altijd onder voorbehoud.

Ophalen van uw metaalafval

Voor metaalrecycling Middelharnis kunnen wij uw metaalafval voor u ophalen. Vaak gebeurt dit wanneer er gesproken wordt van grote hoeveelheden. Wanneer wij grote hoeveelheden ophalen doen we dit namelijk gratis! Als u vaak met veel oud metaal zit kunnen wij ook een container voor u plaatsen

Container plaatsen

Op verzoek voor metaalrecycling Middelharnis kunnen wij ook containers op elke locatie in Zuid-Holland  plaatsen. Zo kunt u eerst een grote hoeveelheid oud metaal sparen. Deze containers worden dan gehaal gratis geplaatst en op verzoek van de klant omgeruild of ingenomen. Wilt u een container geplaats hebben? Neem dan contact met ons op of u kunt via de contactpagina een bericht sturen en wij zullen dan z.s.m. contact opnemen.

Interesse

Heeft u interesse in metaalrecycling Middelharnis om uw oude metalen in te leveren en daar de beste prijzen voor terug te krijgen? Of wilt u de actuele metaalprijzen weten, meer informatie krijgen over wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen neem dan via het contactformulier contact met ons op. Wij zullen na het ontvangen van het formulier binnenkort contact met u opnemen. Ook kunt u altijd mailen of bellen.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)