Oud aluminium prijs

Heeft u nog wat oud aluminium liggen in de tuin of in de schuur? Of bent u eigenaar van een garage en heeft u een boel oude aluminium velgen liggen waar verder niks mee gedaan wordt? Bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. kunt u terecht voor het inleveren van uw oud aluminium tegen een actuele prijs.

Aluminium is, naast staal, een van de meest gebruikte metalen in onze maatschappij. Dat betekent dat er ook veel afval is. Het grote voordeel van recycling is dat u bijdraagt aan het milieu. Zo doet u iets goeds voor de duurzaamheid en krijgt u er ook nog een kleine oud aluminium prijs. Ideaal, toch?

Recyclingproces van oude aluminium

Na het inleveren van uw aluminiumafval gaat het recyclingproces van start. Het ingeleverde aluminium wordt gesorteerd om problemen bij het smelten te voorkomen. Is het oude aluminium klaar voor de aluminiumsmelterij? Dan wordt daar het oude aluminium omgesmolten, zodat er weer nieuwe producten van gemaakt kunnen worden.

Op deze manier recycle je het aluminium. In ruil daarvoor krijgt u er een bedrag voor terug. Dit bedrag is afhankelijk van de internationale vraag-en-aanbod en kan dus per dag verschillen. Wij houden de London Metal Exchange (LME) koersen aan, waardoor u altijd een eerlijke en actuele vergoeding krijgt voor uw oude aluminium. Niet alleen snelle service is ons bestaansrecht, maar ook betrouwbaarheid. U kijkt mee met het wegen van het oude aluminium en dat zorgt voor openheid, waardoor wij 100% betrouwbaar zijn. Bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. bieden wij u gegarandeerd een eerlijke en actuele oud aluminium prijs. Kijk hier voor de metaalprijzen van vandaag!

Neem contact op voor de actuele oud aluminium prijs

Heeft u nog vragen over het inleveren van aluminium? Heeft u interesse in onze diensten of wilt u de actuele oud aluminium prijs weten voordat u bij ons langskomt? Neem dan contact met ons op via de mail of telefoon en wij helpen u graag snel verder.

Oud Aluminium prijs

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)