Oud ijzer container

Zo’n hoop ijzer achter uw bedrijfspand of op uw werkplaats is nu niet bepaald een lust voor het oog. Zeker als u geen doel heeft voor het oud ijzer, is het zonde om het oud ijzer te laten liggen. U kunt het namelijk gewoon inleveren bij een metaalhandel! U krijgt er dan een goede vergoeding voor. Twee vliegen in een klap dus! Metaalrecycling C. Kooijman B.V. stelt zich graag op als uw partner voor het plaatsen, onderhouden en legen van uw oud ijzer container.

Van roestende schroothoop naar smelterij

Wij kopen dagelijks oud ijzer in van zakelijke klanten die door ons een oud ijzer container hebben laten plaatsen. Bij het uitkeren van de waarde van de inhoud van de container hanteren wij de prijzen die worden opgegeven door de London Metal Exchange (LME) koersen. Deze koersen veranderen met de dag aan de hand van onder andere de vraag naar en het aanbod van oud ijzer. Benieuwd naar wat oud ijzer vandaag precies waard is bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.? Kijk hier voor de actuele metaalprijzen.

Als u met regelmaat een grote partij oud ijzer heeft dat geschikt is om omgesmolten en hergebruikt te worden, dan is een container een goede oplossing. In deze container kunt u dan uw oud ijzer opslaan. Wanneer de container vol zit, komen we deze leeghalen en ophalen. Natuurlijk krijgt u ook voor deze partij een vergoeding volgens de LME koers. Containers plaatsen wij op elke locatie in Zuid-Holland en zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar.

Meer informatie over de oud ijzer container service van Metaalrecycling C. Kooijman B.V.?

Heeft u interesse in de plaatsing van een oud ijzer container? Wij helpen u graag! Wij plaatsen uw gewenste container door heel Zuid-Holland. Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website of geef ons een belletje op 010 – 485 31 35.

Oud ijzer container

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)