Oud ijzer handel

Heeft u nog wat oud ijzer liggen waar u verder niks meer mee doet? Lever het dan in bij een oud ijzer handel! Goed voor het milieu, goed voor de smelterijen én goed voor uw portemonnee! Voor een goede oud ijzer handel bent u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist in Rotterdam en omstreken op het gebied van verwerking van oud ijzer. Ook geven we hier nog eens de beste prijzen voor terug. Kortom: kom uw oud ijzer inleveren bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.!

Uw oud ijzer handel

IJzer is een veelvoorkomend metaal dat vrijwel in elk huishouden wel te vinden is. Logisch dus dat u vaak oud ijzer heeft liggen, maar daardoor is oud ijzer ook een zeer gewild materiaal bij smelterijen. Het loont dus om uw oud ijzer zo snel mogelijk in te leveren! De prijzen die u bij ons krijgt voor uw oud ijzer kunnen veranderen met de dag. Dit komt doordat de prijs afhankelijk is van vraag en aanbod, zoals gereflecteerd in de London Metal Exchange koers (LME). Hoe dan ook: wij proberen u altijd de beste prijs te bieden voor uw oude ijzers. Bent u benieuwd naar wat uw oud ijzer vandaag waard is? Bekijk de prijzen hier. De getoonde prijzen zijn altijd onder voorbehoud.

Kleine partijen metaalafval kunt u gewoon bij onze metaalhandel in Rotterdam langsbrengen. Heeft u een grotere partij of bent u een zakelijke klant? Dan komen we uw metaalafval gratis en voor niets bij u ophalen!  Als u vaak met veel oud metaal zit, kunnen wij ook een container voor u plaatsen. Dit doen wij op elke locatie in Zuid-Holland.

Interesse in de diensten van Metaalrecycling C. Kooijman B.V.?

Zijn de prijzen gunstig? Wacht dan niet langer en kom uw oud ijzer inleveren bij de beste oud ijzer handel in Rotterdam en omstreken! Wilt u de actuele metaalprijzen weten, meer informatie krijgen over wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan via het contactformulier contact met ons op. Wij helpen u graag!

Oud ijzer

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)