Oud ijzer inkoop

Zo’n hoop ijzer achter uw woning of bedrijfspand is nu niet bepaald een lust voor het oog. Daarnaast ligt het toch alleen maar te verroesten. Dit zou zonde zijn, want smelterijen zijn altijd blij met uw oud ijzer! Wij bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. stellen ons graag op als uw partner voor al uw oud ijzer inkoop en andere metalen.

Van roestende schroothoop naar smelterij

Wij kopen dagelijks oud ijzer in van zowel particulieren als zakelijke klanten. Hierbij hanteren wij de prijzen die worden opgegeven door de London Metal Exchange (LME) koersen. Deze koersen veranderen met de dag, dus misschien loont het wel om vandaag nog uw oud ijzer naar onze werkplaats te brengen in Rotterdam! Benieuwd? Kijk hier voor de actuele metaalprijzen.

De prijs voor de oud ijzer inkoop wordt berekend op basis van het gewicht van de partij die u bij ons langsbrengt of die wij bij u op komen halen. Het bedrag wordt dan meteen ter plekke (contant) aan u meegegeven. Heeft u een grote partij oud ijzer? Dan komen we deze partij gratis en voor niets bij u ophalen. Service op z’n paasbest dus!

Heeft u met regelmaat een grote partij oud ijzer dat geschikt is voor de inkoop? Laat dan een container plaatsen, waar u uw metaalafval makkelijk in kunt dumpen. Wanneer de container vol zit, komen we deze leeghalen en ophalen. Natuurlijk krijgt u ook voor deze partij een vergoeding volgens de LME koers. Containers plaatsen wij op elke locatie in Zuid-Holland.

Meer informatie over de oud ijzer inkoop van Metaalrecycling C. Kooijman B.V.

Heeft u nog wat oud ijzer liggen, en weet u niet wat u ermee moet doen? Wij zijn er erg blij mee en zijn graag uw partner voor de oud ijzer inkoop! Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website of geef ons een belletje op 010 – 485 31 35. Hopelijk zien we u snel!

Oud ijzer inkoop

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)