Oud ijzer inleveren Rotterdam

Ligt er al jarenlang een hoop ijzer in de schuur of achter uw pand, maar komt u er steeds niet aan toe om er wat aan te doen? Wij hebben de oplossing voor u: kies voor oud ijzer inleveren Rotterdam bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.! Als het om grote partijen gaat, komen wij deze zelfs bij u ophalen. En u krijgt er ook nog eens een vergoeding voor. Waar wacht u dus nog op?

Van schroothoop naar smelterij

Elke dag kopen wij oud ijzer in voor een leuk prijsje, afhankelijk van de London Metal Exchange (LME) koersen. Hierdoor kunnen wij u een goede prijs geven voor uw oud ijzer en andere metalen waar u eventueel van af wilt. Kijk hier voor de actuele metaalprijzen en ga snel uw oud ijzer inleveren Rotterdam!

Op basis van het gewicht van de partij oud ijzer die u bij ons langs brengt, wordt de prijs bepaald. Het bedrag wordt dan meteen ter plekke (contant) aan u meegegeven. Zo bent u snel en makkelijk van uw oud ijzer af. Heeft u een grote partij oud ijzer? Ook dan kunt u bij ons terecht voor oud ijzer inleveren, want deze partij komen we gratis bij u ophalen!

U kunt er ook voor kiezen om door ons een container te laten plaatsen. In deze container kunt u uw metaalafval makkelijk dumpen. Zit de container vol? Dan komen we de container gewoon weer ophalen en leeghalen. Containers plaatsen wij op elke locatie in Zuid-Holland. Wel zo makkelijk!

Meer informatie over oud ijzer inleveren Rotterdam bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.?

Heeft u dus nog wat ijzer liggen, en weet u niet wat u ermee moet doen? Wij zijn er erg blij mee! Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website of geef ons een belletje op 010 – 485 31 35 voor oud ijzer inleveren Rotterdam. Hopelijk zien we u snel!

Oud ijzer inleveren Rotterdam

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)