Oud ijzer inleveren

Ligt er al jarenlang een hoop ijzer in de schuur of achter uw pand, maar komt u er steeds niet aan toe om er wat aan te doen? Wij hebben de oplossing voor u: kies voor oud ijzer inleveren Rotterdam bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.! Als het om grote partijen gaat, komen wij deze zelfs bij u ophalen. En u krijgt er ook nog eens een vergoeding voor. Waar wacht u dus nog op?

Voor u slechts oud ijzer, voor ons een kleine goudmijn!

Op basis van het gewicht van de partij oud ijzer die u bij ons langsbrengt, wordt de prijs bepaald. Deze prijs is afhankelijk van de London Metal Exchange (LME) koersen. Hierdoor kunnen wij u een goede prijs geven voor uw oud ijzer en andere materialen waar u eventueel van af wilt. Het bedrag wordt dan meteen ter plekke (contant) aan u meegegeven. Zo bent u snel en makkelijk van uw oud ijzer af. Benieuwd naar wat u vandaag kunt krijgen voor uw partij oud ijzer? Kijk hier voor de actuele metaalprijzen en ga snel uw oud ijzer inleveren!

Bent u een zakelijke klant en heeft u een grotere partij oud ijzer waar u van af wilt? Ook dan kunt u bij ons terecht voor oud ijzer inleveren. Deze partij komen we namelijk gratis en voor niets bij u ophalen! Heeft u vaker grotere partijen metalen die met regelmaat moeten worden ingeleverd? Laat dan een container plaatsen, waarin u uw metaalafval makkelijk kunt dumpen. Zit de container vol? Dan komen we de container gewoon weer ophalen en leeghalen. Handig!

Meer informatie over oud ijzer inleveren bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.?

Wij zijn erg blij mee met uw oud ijzer! Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website of geef ons een belletje op 010 – 485 31 35 voor oud ijzer inleveren bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.. Hopelijk zien we u snel!

Oud ijzer inleveren

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)