Oud ijzer laten ophalen

Eindelijk, die klus is afgerond! Maar die grote berg oud ijzer neemt toch wel een hoop ruimte in. Daarnaast is het ook niet bepaald een lust voor het oog. In dat geval staat Metaalrecycling C. Kooijman B.V. voor u klaar! Dankzij onze klantgerichte instelling kunt u uw oud ijzer laten ophalen door ons. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw metaalafval. Wij lossen het voor u op!

Uw oud ijzer laten ophalen door onze metaalhelden

Uw oud ijzer, voor smelterijen een kleine goudmijn. En voor u ook! Wij kopen alle soorten metaalafval in, waaronder dus ook oud ijzer. Wij kopen dit in tegen een prijs per kilo. Elke dag kijken wij naar de London Metal Exchange (LME) koersen, waardoor wij u de beste prijs kunnen geven voor uw oud ijzer en andere metalen waar u eventueel van af wilt. Kijk hier voor de actuele metaalprijzen! Wanneer wij uw oud ijzer laten ophalen, wegen we deze en aan de hand daarvan ontvangt u uw geld. Ka-ching!

Containertje erbij?

Natuurlijk kunnen wij uw oud ijzer laten ophalen! Maar het is ook een optie om door ons een container te laten plaatsen. In deze container kunt u uw metaalafval makkelijk dumpen. Zit de container vol? Dan komen we de container gewoon weer ophalen en leeghalen. Hierdoor kunt u uw oud ijzer laten ophalen zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Containers plaatsen wij op elke locatie in Zuid-Holland en hebben een inhoud van 15, 20, 30 of 40 m3.

Meer informatie over de ophaalservice van Metaalrecycling C. Kooijman B.V.?

Klaar met die hoop ijzer in uw vizier? Begrijpelijk, maar wij zijn er erg blij mee! Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website of geef ons een belletje op 010 – 485 31 35.

Oud ijzer laten ophalen

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)