Oud ijzer prijs Rotterdam

Denkt u eraan om uw oud ijzer in te leveren in Rotterdam, maar wilt u er wel een leuke vergoeding voor? Daarvoor bent u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. aan het juiste adres! In ruil voor uw metaalafval bieden wij u een goede oud ijzer prijs Rotterdam. Waar wacht u dus nog op? Kom snel langs!

Van schroothoop naar smelterij

Elke dag kopen wij oud ijzer in voor een leuk prijsje, afhankelijk van de London Metal Exchange (LME) koersen. Hierdoor kunnen wij u een goede prijs geven voor uw oud ijzer en andere metalen waar u eventueel van af wilt. Kijk hier voor de actuele metaalprijzen en ontvang de beste oud ijzer prijs Rotterdam!

Op basis van het gewicht van de partij oud ijzer die u bij ons langsbrengt, wordt de prijs bepaald. Het bedrag wordt dan meteen ter plekke (contant) aan u meegegeven. Heeft u een grote partij oud ijzer? Ook dan kunt u bij ons terecht voor oud ijzer inleveren, want deze partij komen we gratis bij u ophalen!

Na het inleveren van uw oud ijzer gaat het recyclingproces van start. Het ingeleverde metaal wordt gesorteerd om problemen bij het smelten te voorkomen. Is het oude ijzer klaar voor de smelterij? Dan wordt daar het ijzer omgesmolten, zodat er weer nieuwe producten van gemaakt kunnen worden. Zo draagt u een steentje bij aan duurzaamheid en krijgt u er ook nog eens een goede prijs voor. Ideaal, toch?

Meer informatie over de oud ijzer prijs Rotterdam bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.?

Heeft u dus nog wat ijzer liggen? Wij zijn er erg blij mee! Bekijk snel onze oud ijzer prijs Rotterdam en kom bij ons langs. Heeft u een grotere partij of bent u een zakelijke klant? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website of geef ons een belletje op 010 – 485 31 35. Zien wij u snel?

Oud ijzer inleveren Rotterdam

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)