Oud ijzer Ridderkerk

Oud ijzer Ridderkerk:  wat moet u er toch mee? Het ligt eigenlijk alleen maar in de weg. De oplossing: laat uw oude metaal recyclen door een metaalrecyclingsbedrijf! En zoals de naam eigenlijk al zegt is Metaalrecycling C. Kooijman B.V. daar uw perfecte partner voor. Of het nu gaat om  een klein hoopje of juist een hele berg, wij zijn er blij mee! En uw portemonnee ook.

Oud ijzer Ridderkerk recyclen door Metaalrecycling C. Kooijman B.V.

Alle soorten metaalafval vinden bij ons een tijdelijk huis, waaronder dus ook oud ijzer. Wij kopen dit in tegen een leuk prijsje per kilo. Elke dag kijken wij naar de London Metal Exchange (LME) koersen, waardoor wij u de beste prijs kunnen geven voor uw oud ijzer en andere metalen waar u eventueel van af wilt. Kijk hier voor de actuele metaalprijzen!

Nadat u het metaalafval heeft langsgebracht, wordt het gewogen. Op basis van het gewicht wordt de prijs bepaald, die dan meteen ter plekke (contant) aan u wordt gegeven. Zo bent u snel en makkelijk van uw oud ijzer Ridderkerk af en krijgt u er ook nog een vergoeding voor! Handig, toch?

Grote partij oud ijzer? Geen zorgen, die komen we gratis bij u ophalen! Maar het is ook een optie om door ons een container te laten plaatsen. In deze container kunt u uw metaalafval makkelijk dumpen. Zit de container vol? Dan komen we de container gewoon weer ophalen en leeghalen. Containers plaatsen wij op elke locatie in Zuid-Holland. Wel zo makkelijk!

Meer informatie over oud ijzer Ridderkerk inleveren bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.?

Heeft u toevallig nog een hoopje oud ijzer Ridderkerk in de schuur liggen en wilt u er graag vanaf? Wij zijn er erg blij mee! Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website of geef ons een belletje op 010 – 485 31 35.

Oud ijzer Ridderkerk

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)