Oud koper

Bent u als particulier na een paar jaar weer eens de schuur ingedoken? Of heeft u als zakelijke klant veel koper overgehouden aan een bepaalde klus op uw terrein? Wanneer u zich afvraagt wat u met al die ´zooi´ aan moet, hebben wij van Metaalrecycling C. Kooijman B.V. het antwoord voor u: recyclen! Zo bent u van uw oud koper en andere metalen af, en verdient u er ook nog eens wat aan. Ideaal, toch?

Recyclen bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.

Metaalrecycling C. Kooijman B.V. staat voor u klaar op het gebied van metaalrecycling. Wij kopen alle soorten metaalafval in. Wij kopen dit in tegen een prijs per kilo. Deze metaalprijzen kunnen elke dag stijgen of dalen. Dit komt omdat de prijs afhankelijk is van de vraag en het aanbod. Elke dag kijken wij naar de London Metal Exchange (LME) koersen, waardoor wij u de beste prijs kunnen geven voor uw koper en andere metalen waar u eventueel van af wilt. Kijk hier voor de actuele metaalprijzen!

Nadat u het koper heeft langsgebracht (of als wij een grote partij bij u hebben opgehaald), wordt het koper gesorteerd op soort en gereinigd. Daardoor zijn de metalen geschikt voor verdere recycling. Ook wordt het metaal geanalyseerd op kwaliteit, waardoor onze afnemers en smelterijen weten waar ze aan toe zijn. Daar kunt u een steentje aan bijdragen! En u krijgt er natuurlijk wat geld voor terug. Zo is uw koper toch net een kleine goudmijn! Voor ons en de smelterijen, in ieder geval.

Meer informatie over oud koper inleveren bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.?

Heeft u toevallig nog een hoopje oud koper in de schuur liggen en wilt u er graag vanaf? Wij zijn er erg blij mee! Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website of geef ons een belletje op 010 – 485 31 35.

Oud koper

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)