Oud koperprijs

Denkt u eraan om uw oude koper in te leveren, maar wilt u er wel een leuke vergoeding voor? Daarvoor bent u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. aan het juiste adres! In ruil voor uw koperafval bieden wij u een eerlijke en actuele oud koperprijs. Kom dus snel langs of maak een afspraak voor het laten ophalen van uw partij koper!

Het recycling proces

Op basis van het gewicht van de partij koper die u bij ons langsbrengt, wordt de oud koperprijs bepaald. Elke dag kopen wij uw koper in voor een vergoeding die afhankelijk is van de London Metal Exchange (LME) koersen. Hierdoor kunnen wij u een goede prijs geven voor uw koper en andere metalen waar u eventueel van af wilt. Kijk hier voor de actuele metaalprijzen en ontvang de beste oud koperprijs!

Na het inleveren van uw koper gaat het recyclingproces van start. Al het koper dat wij ontvangen spelen we door aan onze partner smelterijen die veel baat hebben bij het metaalafval. Voordat wij het metaal naar de smelterij versturen, wordt het ingeleverde koper eerst gesorteerd om problemen bij het smelten te voorkomen. Is het metaal klaar voor de smelterij? Dan wordt daar het oude koper omgesmolten, zodat er weer nieuwe producten van gemaakt kunnen worden. Zo draagt u een steentje bij aan duurzaamheid en krijgt u er ook nog eens een goede oud koperprijs voor. Ideaal, toch?

Meer informatie over de oud koperprijs bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.?

Heeft u dus nog wat koper liggen? Wij en onze partner smelterijen zijn er erg blij mee! Bekijk snel onze oud koperprijs en kom bij ons langs. Heeft u een grotere partij of bent u een zakelijke klant? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website of geef ons een belletje op 010 – 485 31 35. Zien wij u snel?

Oud koperprijs

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)